Представяме ви хороскопа за септември 2023 г. за всяка зодия. На

...
Представяме ви хороскопа за септември 2023 г. за всяка зодия. На
Коментари Харесай

Хороскоп за септември 2023 – Сатурн носи пробив в кариерата за някои зодии, а Плутон – промени в отношенията

Представяме ви хороскопа за септември 2023 година за всяка зодия. На какво да разчитаме и защо да внимаваме? Кой ще откри любовта, кой е съдбоносен за професионален триумф, по какъв начин ще се развият професионалните, фамилните и финансовите въпроси?

Вижте месечния хороскоп за септември 2023 година за всички зодии. Ето какви промени ви чакат в любовта, работата и здравето съгласно хороскопа за септември 2023 година

Хороскоп за септември 2023 година за всички зодии

През септември 2023 година водните значи (Рак, Скорпион, Риби) и земните знаци (Телец, Дева, Козирог) могат да разчитат на подкрепата  на Юпитер и Уран в Телец . От своя страна  силите на Плутон и Сатурн  ще им дават опция за голям брой промени.

За някои това ще значи намиране на излаз от сложна обстановка, за други ще значи разпръскване на избрани подозрения. Със сигурност тези знаци от зодиака могат да разчитат на мира и мечтаното развиване на обстановката.

За огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) и  въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) хороскопът за септември 2023 година стои под знамето на  поддръжка от Венера в Лъв и Марс във Везни .

Тази сила ще обезпечи триумф и голям брой благоприятни условия, от които си коства да се възползвате.

Хороскоп за септември 2023: Овен 21 март-20 април

Любов: Летният романс завърши по-рано, в сравнение с очаквахте, и не можете да го приемете? Спокойно, ситуацията е супер!

Овните в непрекъснати връзки ще се радват на съгласие и естетика. Взаимоотношенията сред вас ще бъдат идеални. Бъдете деликатни, чувствителни и разпалвайте огъня на пристрастеността – струва си!

Септември основава късмет за по-добра връзка с колегата. Изчистете недоразуменията и задълбочете връзката си. Отделете малко време да помислите и да обмислите по какъв начин можете да подобрите връзката си. Самотните Овни могат да възродят остаряла обич, само че не взимайте прибързани решения.

Работа:  Благоприятното разположение на планетите предвещава триумф в професионалните каузи. Моментът е добър за завършване на значими планове, както и за диалози с шефа за повишение на заплатата или дълга почивка.

Дори в случай че не постоянно се отнасят с вас добре и сте атакувани постоянно, вие ще излезете по-силни от всяко проваляне и всяка нова офанзива. В края на месеца ще сте задоволително мощни, с цел да реализирате концепциите си.

Прочети още: Подходящи специалности за всички зодии – Овен е водач, Телец екипен състезател, Дева експерт. Кариера, написана в звездите?

Здраве:  Лятно кино, концерт навън, разходка с ферибот и разнообразни фестивали ще удължат почивката ви. Не забравяйте за спортните действия, които освен ще обезпечат солидна доза ендорфини, само че и здраве.

Хороскоп за септември 2023: Телец 21 април – 20 май

Любов: Необвързаните няма да имат мотив за терзание. Лошата поредност най-сетне ще спре и ще откриете сродната душа.

Човек Рак явно се интересува от вас, като той ще споделя вашите полезности. Дайте му късмет и няма да съжалявате.

Телците във връзка ще честват още една годишнина и ще чакат бъдещето с наслада. Възможно е този месец да се фокусирате повече върху персоналните си цели, което може да сътвори напрежение във връзката ви. Важно е да намерите салдото сред упоритостите и персоналния живот.

Обърнете внимание на колегата си и говорете намерено за вашите стремежи и потребности.

Работа:  Инфлацията изяжда спестяванията ви? Отидете при капиталов консултант, който ще ви каже по какъв начин да инвестирате парите си.

Помислете и за подробно поддържане на домашния бюджет. Така по-лесно ще контролирате разноските си. Сатурн ще ви защищити от прибързани решения през септември, в случай че му позволите. Дори във вихъра на нещата, отдръпнете се за миг и помислете. Нищо не може да бъде по-важно за вас от това да следвате Сатурн този месец.

Здраве: Ранната есен е идеалното време за подготвяне на плодови и зеленчукови зимнини. Затворете лятото в буркани и му се наслаждавайте през цялата есен и зима. Разбира се, пробвайте и сезонни деликатеси – зеленчуците и плодовете ще оказват помощ за построяването на имунитет.

Хороскоп за септември 2023: Близнаци 21 май – 21 юни

Любов: Близнаците би трябвало да се вгледат в връзките си. Отнасяйте се с другите по този начин, както бихте желали да се отнасят с вас. Основният проблем е вашето неявяване и неуважение на потребностите на вашето семейство. Ако не измененията държанието си, персоналният ви живот ще бъде унищожен и възобновяване му няма да е лесна задача.

Комуникацията ще бъде ключът към връзката ви през септември. Бъдете отворени за почтен диалог с колегата си за това какво желаете и двамата от една връзка. Споделянето на вашите мисли и усеща ще укрепи връзката ви.

Самотните Близнаци ще имат забавно запознанство. Не се затваряйте за нови благоприятни условия.

Работа:  Липсата на фокус ще се отрази на качеството на работата ви и връзките ви с клиентите. Вашата печеливша фаза стартира този месец, защото Марс благоприятства и разсънва вашия борбен дух. Това е месецът на тактиката, тактиката, която интуицията ви нашепва.

Здраве:  Уловете последните лъчи на празничното слънце. Възползвайте се от вариантите в последния миг или излезте от града за няколко дни.

Вземете няколко дни отмора и възвърнете вътрешната си естетика. Не е нужно да ходите надалеч – разходките в близката гора или потапянето в четене под одеялото също могат да създадат чудеса!

Хороскоп за септември 2023: Рак 22 юни – 22 юли

Любов: Звездите ще се погрижат за благосъстоянието на зодия Рак. Заложете на спонтанността и се оставете да бъдете увлечени от момента и ще откриете, че неналичието на надзор ви освобождава от напрежението и страха.

Ако сте необвързани, може да откриете любовта на непредвидени места, само че бъдете наясно с възприятията си. Очакват ви няколко любовни изненади. Не се опасявайте да се доверите на Дева, с която ще се чувствате комфортно и несъмнено.

Този месец обвързаните ще бъдете по-емоционални и ще се фокусирате върху връзката с колегата си. Помислете за общи цели и планове, които могат да ви свържат още повече.

Прочети още: Петте най-несъвместими зодии. Тази връзка няма да продължи дълго

Работа: Месецът ще бъде доста добър и в професионалните въпроси. Можете да разчитате на тримесечен бонус или трайно нарастване. Помислете добре какво желаете и вземете своето!

Не бързайте, не е нужно да вършиме две стъпки едновременно. Правенето на дребна отмора понякога и фокусирането само върху вашето благоденствие ще ви се отрази добре.

Здраве:  Не подценявайте приятелите си и организирайте барбекю в градината. Прекарването на време дружно ще има позитивно влияние върху вашето богатство. Началото на есента е идеално време и за дълги разходки.

Хороскоп за септември 2023: Лъв 23 юли – 23 август

Любов:  Представителите на зодия Лъв ще продължат връзка, която е трябвало да бъде просто краткотраен флирт. Връзката ви ще премине на по-високо равнище и ще започнете да се страхувате да не загубите свободата си.

Добра вест и за дългогодишните двойки. Ще откриете своето друго аз и ще се влюбите още веднъж един в различен. Вашето его може да сътвори някои провокации в една връзка. Важно е да слушате колегата си. Опитайте се да разберете неговата позиция и избягвайте несъразмерни спорове.

Работа: Вашата упоритост става рискова. Обсебващото предпочитание за пари убива насладата и смисъла на живота, а също по този начин унищожава здравето. Определено включете режим „ отмора “. Създайте си табиет да спирате един път дневно и да мислите защо можете да сте признателни.

Здраве:  Струва си да се върнете към вътрешното „ аз “ и да предефинирате целите. Излезте от града и потърсете разтуха измежду природата.

Хороскоп за септември 2023: Дева 24 август – 23 септември

Любов:  Септември предвещава горещо време за Девите и това не се отнася единствено за метеорологичните условия. Ще се отворите за нови запознанства. Някой от зодия Скорпион ще ви предложения на сантиментална вечеря. Не отхвърляйте и очаквайте утрешния трогателен ден.

Обвързаните са в постоянни връзки предсказуеми и сигурни. Изразете любовта си по изобретателен метод, който ще укрепи връзката ви с колегата ви. Споделянето на страсти способства за една по-хармонична връзка.

Работа: В професионалните въпроси няма смяна. Много работа и краткотрайни рецесии. Не забравяй… Ти можеш да го направиш. В последна сметка, в случай че не ти, тогава кой?!

Вслушвайте се в интуицията си, която също притежавате, тъй като тя е гласът на вашата ръководеща планета Меркурий, в който за жалост рядко се вслушвате.

Здраве: Заседналият метод на живот и часовете, прекарани пред компютъра, могат да имат неприятни последствия. Запишете се за физиотерапевт. Спортувайте постоянно.

Хороскоп за септември 2023: Везни 24 септември – 23 октомври

Любов: Първата половина на месеца ще бъде белязана от някои проблеми. Ако чувствате, че давате всичко от себе си и не получавате нищо в подмяна, тогава помислете за какво към момента сте в тази връзка.

Говорете намерено с колегата си за вашите стремежи и упования за връзката. Комуникацията ще бъде ключът към разрешаването на всевъзможни недоразумения. Обърнете внимание и на потребностите си и не подценявайте желанията си.

Неблагоприятното съвпадане на звездите ще се отрази и на самотните Везни, които ще останат с разрушено сърце.

Самотните Везни ще привлекат хора, които ги подтикват интелектуално в края на месеца.

Работа: Притесненията и недоволствата за ниски заплати и високи сметки няма да трансформират нищо. Търсете спомагателни източници на приходи. Можете също да помислите за преориентиране.

Разберете мощните си страни и помислете в кои области бихте могли да опитате нови инициативи. Не се опасявайте от измененията! Марс ви оказва помощ да действате и да оформяте нещата по собствен метод. Не блокирайте развиването с съмнение. Просто следвайте вътрешния си компас и в никакъв случай няма да сбъркате.

Здраве: Говорете с вашия доктор за банкет на хранителни добавки. Благодарение на витамините и минералите ще избегнете есенните и зимните инфекции. Не забравяйте, че постоянната отмора също покачва имунитета.

Хороскоп за септември 2023: Скорпион 24 октомври – 22 ноември

Любов:  Играта на два фронта ще донесе на представителите от зодия Скорпион повече загуби, в сравнение с изгоди. Ще се изгубите в мрежата от операции и неистини, за което ще би трябвало да платите скъпо. Бъдете обективни и признайте грешката си.

Искреното разкайване е положително начало за възобновяване на една прашна връзка с времето. В резултат връзката ви ще стане по-страстна и интензивна. Изразете своите стремежи и потребности и говорете намерено с колегата си. Оставете се да бъдете сюрпризирани и пробвайте нови способи за превозване на времето.

Романтична опция чака необвързаните Скорпиони.

Работа: Заслужава си да се дисциплинирате и да наваксате. В противоположен случай ще би трябвало да си търсите нова работа. Не се отчайвайте, Юпитер ще ви покаже, че не всички стремежи в действителност имат смисъл и носят благополучие в дълготраен проект. Септември е месецът, в който „ житото се отделя от плявата “.

Прочети след това: Какви са минусите на всички зодии

Здраве: Време е да стартираме сезона на гъбите! Нагласете будилника рано, вземете кошница и се отправете към гората. Само не забравяйте за подобаващите облекла за това премеждие – въпреки всичко началото на есента е и сезонът на настинките.

Хороскоп за септември 2023: Стрелец 23/11 – 21/12

Любов:  Хората от зодия Стрелец ще се насладят на последните дни на лятото и ще прекарат всеки уикенд в разнообразни клубове и заведения. Спокойно и не правете умозаключение за безсмъртна обич след няколко срещи. Ако просто желаете да се забавлявате, уведомете евентуалната си „ жертва “ за проектите си. Възможно е и тя да не търси дълготрайна връзка.

Съсредоточете се върху споделените цели в една отдадена връзка. Съвместното обмисляне на бъдещето укрепва връзката. Подарете си спонтанни, сантиментални моменти, които ще придадат прохлада на възприятията ви. Самотните хора могат да чакат спонтанни, сантиментални прекарвания.

Работа: Време е да се погрижите за финансите и да се откажете да живеете над опциите си. Ограничете разноските и се погрижете за нестабилния си бюджет. Може да намерите за потребно да се свържете с финансов консултант. Този месец Марс движи вашите бизнес действия, поддържа ви и ви предизвиква да вземате спонтанни решения. Въпреки това, продължете малко по малко, водени не от студения разум, а от възприятията, интуицията.

Здраве: Купонджийският метод на живот явно не работи добре за вас. Променете навиците си и ограничете количеството стимуланти. Почивката и вярното количество сън могат да създадат доста.

Хороскоп за септември 2023: Козирог 22 декември – 20 януари

Любов:  В средата на месеца Козирозите ще „ наострят рога “ за конфликт. В тази кавга няма да има спечелили или губещи. Не забравяйте, че никой няма да се държи по този начин, както вие желаете. Свободата е най-красивият подарък, който можете да извършите на обичания човек.

В края на месеца всичко ще се стабилизира. Разбирането и търпението са ключът към поддържането на хармонична връзка. Общуването оказва помощ за разрешаване на проблеми и недоразумения. Опитайте се да разберете гледната точка на колегата си и да работите дружно за намирането на решения.

Самотните Козирози ще имат опция за дълготрайна и постоянна връзка.

Работа:  Ред и дисциплинираност. Военните учения не са ви непознати. Все отново не налагайте своя жанр на работа на другите. Защото колкото и неловко да се чувствате, проектите ви ще се увенчаят с триумф единствено в случай че заемете ясна позиция и намерено кажете какво в действителност желаете.

Здраве: Стягайте раницата си и отивайте да плавате. Възползвайте се от сезона за къс круиз. Трябва да изчистите главата си от отрицателни мисли.

Хороскоп за септември 2023: Водолей 21 януари – 19 февруари

Любов: Звездите предсказват ​​месец на незабравими преживявания за хората под зодия Водолей. Още в първите дни на септември ще намерите доста мотиви за благополучие.

Дългите разходки, нежните думи, жестовете, сходното възприятие за комизъм ще ви сближат и ще почувствате, че сте намерили половинката си. Социалните събития ще ви оказват помощ да заздравите връзката си с колегата. Съвместните пътувания и занимания внасят прохлада в връзките. Бъдете спонтанни и отворени към нови прекарвания.

Самотните Водолеи могат да намерят обич измежду хора, с които са духовно свързани.

Работа:  Не проектирайте бъдещето. Шефът ви цени, сътрудниците ви харесват, тъй че нямате мотив за терзание. През септември използвайте голямата си креативност, към която Марс ви предизвиква, подхранвайки ентусиазма ви за концепция, която може да донесе решение на всички ваши проблеми и паники.

Здраве:  Крайно време е да си извършите стоматологичен обзор. Не забравяйте за предварителната защита, която е доста по-евтина от лекуването.

Хороскоп за септември 2023: Риби 20 февруари – 20 март

Любов:  Любовта е във въздуха! Представителите на зодия Риби ще бъдат подготвени за връзка напряко като от разказ. Все отново не бъркайте увлечението с любовта. Не забравяйте също, че пристрастеността, еуфорията и безсънните нощи няма да продължат постоянно. Очакванията ви би трябвало да са действителни и да слезете на земята.

Ще се задълбочите в продължаващите ви връзки и ще обмислите бъдещето си дружно. Споделянето на вашите фантазии и цели ще укрепи връзката ви. Оставете страстите си да надделеят и се отдайте на възприятията си.

Работа: От една страна заявявате, че обичате екипната работа, от друга подклаждате спорове. Помислете дали не сте най-слабото звено в екипа. Не предприемайте нищо рисковано през септември. Планирайте доста внимателно… доста деликатно. Оставете Юпитер да ви води. В края на месеца ще подобрите вътрешната храброст и убеденост, които Сатурн разсънва у вас.

Здраве: Вашата кожа се нуждае от незабавна помощ. Свържете се с козметолог, който ще ви помогне в битката против обезцветяването на кожата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР